Интравен Доктор

ЗДРАВЕ, КРАСОТА И БАЛАНС ЗА ТВОЕТО НАЙ-СИЛНО АЗ

simple web templates
Интравен Доктор


За нас и нашите услуги

Интравен Доктор - Здраве, красота и баланс за твоето най-силно аз

 Екипът на Интравен Доктор е първият в България, който прави възможно заявяването на интравенозна терапия онлайн и извършването й в комфорта на твоя дом или офис от специалисти-лекари и специалисти по здравни грижи от Медицински Център “Мария Магдалена”.

В случаи на боледуване от грип, стомашни неразположения или отпадналост, ние знаем, че не се чувстваш добре и потърсихме начин да помогнем възможно най-бързо и ефективно като екипът ни дойде при теб. При изненадващ и мъчителен мигренозен пристъп, махмурлук или след тежко физическо натоварване също не е нужно да губиш време от пълноценното си ежедневие.

Интравенозната терапия е най-бързото и ефикасно решение за възвръщане на доброто здравословно състояние с редица допълнителни рехидратиращи, освежаващи и противовъзпалителни действия, които благоприятстват и добрия външен вид. 

Интравен Доктор


Защо да избереш интравенозна терапия вместо медикаменти под формата на таблетки?

Инфузионното вливане на рехидратиращи разтвори, витамини, минерали и антиоксиданти е най-бързият и ефективен начин за възвръщане на оптималната хидратация на организма, баланса и подобряването на имунната система.

Разликата с медикаментите под формата на таблетки 
Интравенозната терапия действа директно на кръвообращението. Тя помага за балансирането на нормалния обем и състав на телесните течност, водно-електролитното и киселинно-алкалното състояние на организма и бързото възстановяване на клетките с внос на витамини и други градивни вещества.

По този начин ефективността й е 100%, за разлика от тази на алтернативните медикаменти. А ти се чувстваш по-жизнен и активен веднага след терапията!

Интравенозната терапия с рехидратиращи разтвори, витамини и минерали се провежда след консултация с лекар и преценка на обективното общо състояние на пациента. 

Интравен Доктор - услуги

Терапиите на Интравен Доктор
се извършват от екип от специалисти-лекари
от МЦ “Мария Магдалена” 

Интравен Доктор - ползи

Лесно и бързо изпрати заявка
или направо ни се обади -
нашите специалисти са на разположение за консултация

Интравен Доктор - въпроси

Заяви терапия на адрес - без допълнително заплащане!
Екипът на Интравен Доктор ще дойде в твоя дом или офис (за гр. София)

КАК ДА ПОРЪЧАТЕ

1

Избери пакет от предложените интравенозни терапии или се консултирай с нашите специалисти на тел. 0888 75 53 48. Избери бутона “Заяви терапия” и направи заявката лесно и бързо през сайта ни.
                      

2

Можеш да заявиш терапия на адрес за следващия ден! Без допълнително заплащане. Нашият екип ще дойде на място - в твоя дом или офис в уговорения час. (За територията на София).

3

След като получим твоята заявка, ще се свържем с теб по имейл или телефон, за да потвърдим избрания пакет терапия и запазения час. 


© Всички права запазени 2019 | Интравен Доктор - Интравенозна терапия | Част от МЦ ”Света Мария Магдалена” | Изработка ФиУеб ЕООД