best free website templates

Избери пакет интравенозна терапия

Ако се колебаеш коя терапия е най-подходяща, ние сме на разположение за консултация

КРАСОТА

ЗА ВИСОК ИМУНИТЕТ

Искате да се предпазите от вируса на грипа, бактериални и други инфекции? Повишете вашия имунитет с интравенозна терапия.

РЕХИДРАТАЦИЯ

РЕХИДРАТАЦИЯ

Този пакет е основен в нашата работа и е незаменим, когато има нужда от възстановяване на дефицит от течности,минерали и електролити в организма.

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

Подходящ за възстановяване след боледуване и при махмурлук.
С този пакет се атакуват два различни източника на дискомфорт - гадене и стомашни киселини с помощта на специфични медикаменти. Едновременно с това става и рехидратация на тялото.

ОБЛЕКЧАВАНЕ НА МИГРЕНОЗЕН  ПРИСТЪП

ОБЛЕКЧАВАНЕ НА МИГРЕНОЗЕН ПРИСТЪП

Не позволявай изненадващите и болезнени мигренозни пристъпи да те измъчват! Интравенозната терапия е най-ефективното средство за бързото облекчаване на симптомите.
При спешни случаи можем да дойдем на място още същия ден. Заяви терапията или ни се обади възможно най-бързо!

КРАСОТА

КРАСОТА

Рехидратация, освежаване и възстановяване за здрава и красива кожа и коса. Засияй с терапия “Красота”! Тази терапия на Интравен Доктор е изключително подходяща преди важно за теб събитие - бързият й ефект ще се погрижи за твоето най-красиво аз.
Този пакет терапия съдържа витамини, минерали и противовъзпалителни вещества.

ОБЛЕКЧАВАНЕ НА СИМПТОМИТЕ НА ГРИПА

ОБЛЕКЧАВАНЕ НА СИМПТОМИТЕ НА ГРИПА

Пребори се с изтощението и се изправи отново на крака! Пакетът терапия включва рехидратация, противовъзпалителни медикаменти, антипиретици, витамини и електролити за бързо облекчаване на симптомите на грипа и преборване на болестта. 

ДЕТОКС( AFTER PARTY)

ДЕТОКС (AFTERPARTY)

Детоксикирай тялото си и се върни бързо към пълноценното си ежедневие!
Тази терапия осигурява на организма рехидратация и незаменими електролити. Съдържа специфични вещества за директна борба с различни източници на дискомфорт, причинени от махмурлук, изтощителни тренировки, разстроен стомах или главоболие.


© Всички права запазени 2019 | Интравен Доктор - Интравенозна терапия | Част от МЦ ”Света Мария Магдалена” | Изработка ФиУеб ЕООД