ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

free amp templates

Избирате пакет от предложените,правите заявка в сайта или по телефона.

В случай, че изберете услуга в дома или офиса, посещението от екипа става със служебен транспорт и не се заплаща допълнително (Само в рамките на София.)

На този етап услугата се извършва град София.

След обработване на заявките, посещенията се осъществяват на следващия работен ден. Часът е уговорен предварително с имейл или обаждане по телефона.

Системата съдържа комбинация от балансирани солеви разтвори като РИНГЕР или друг солеви разтвор (по преценка на лекаря, зареди вероятния дефицит на хлориди). Терапевтът ще прецизира вашето лечение, на базата на симптомите и ще избере подходящия разтвор,лекарства и витамини.

Нашите източници на снабдяване с медикаменти са първокласни и снабдени с цялата необходима документация. Гордеем се с използване на най-добрите лекарства в медицината и не правим компромис с качеството!

На почти всички.
Не прилагаме терапията на лица под 18години и на такива над 70 години. Пациенти със специални медицински противопоказания може да не са подходящи за лечението.

След заявката за терапия всички пациенти са длъжни да консултират медицинското си досие с нашия лекар консултант.

Интравенозните инфузии за безопасни за бременни и кърмачки, въпреки че не всички са подходящи.
Ако сте бременна, задължително ни уведомете! 

Обикновено не се наблюдават значими такива.

Нашият лекар ще ви помогне и насочи в избора на терапия, максимално подходяща за най-доброто възстановяване на вашия организъм.


© Всички права запазени 2019 | Интравен Доктор - Интравенозна терапия | Част от МЦ ”Света Мария Магдалена” | Изработка ФиУеб ЕООД